Fam. Emilssons plåt & bygg

Påsken är över och våren är här även om det blivit ett bakslag i vädret. Idag ska jag inte prata om vädret, utan om en byggfirma i Örebro och berätta om hur det gick till när jag skulle bygga en altan på min villa. Jag hoppas att min berättelse kan vara till nytta för er, om ni precis som jag behöver anlita en byggfirma i Örebro som verkligen är duktiga på det här med byggservice och snickeriarbeten. Kanske ni funderar på någon typ av renovering eller bygge? Jag tänker berätta om det företag som hjälpte mig, och som jag skulle rekommendera även er att anlita. Företaget heter Fam. Emilssons plåt & bygg. 

 

Deras snickare har gjort ett riktigt kanonjobb. Om ni behöver hjälp av några riktiga proffs, så är det här ett företag där ni kan få riktigt kvalitativ hjälp. Det är alltid bra att kontakta ett företag som finns i närområdet. De hantverkare som arbetar på Fam. Emilssons plåt & bygg är välutbildade och med mycket erfarenheter som är till nytta och glädje för alla kunder som väljer att anlita sig av dem. Som kund är det tryggt att veta att det är full garanti för utfört arbete och så använde jag mig av ROT-avdraget. Begär en offert innan, så kan ni fundera på vad ni vill få gjort, och ni vet vad det kommer att kosta, utan någon vidare förpliktelse från er sida. Det finns givetvis många företag inom branschen att välja emellan. Jag kan garantera er att Fam. Emilssons plåt & bygg är en helt seriös byggfirma i Örebro. Alla som arbetar där är erfarna och duktiga och med alla nödvändiga utbildningar och certifikat. Min nybyggda altan blev verkligen bra, så jag kommer definitivt att anlita denna firma igen för eventuella kommande projekt.