Jag behövde inte ta hand om flytten på egen hand

God eftermiddag alla mina fina följare, hoppas er måndag är bra än så länge och att er vecka blir till det bästa. I det här inlägget hade jag tänkt tipsa er om ett företag som gav mig riktigt bra flytthjälp i Stockholm när det var dags för mig att flytta till en ny bostad.

När jag väl vann budgivningen på lägenheten jag länge kollat på kändes det som att det var år tills dagen jag skulle få nyckeln, trots att det bara var tre månader. Även om jag då kände att det skulle ta lång tid gick det ändå väldigt fort, när dagen väl kom kändes det som att det bara hade gått någon vecka. När det väl var dags att sätta igång att flytta var jag väl förberedd genom att ha anlitat företaget NLS Flytt för att få flytthjälp i Stockholm, så att jag skulle slippa ta hand om flytten på egen hand. Med tanke på att jag inte har någon värst kontakt med min släkt och familj kunde inte de hjälpa mig, mina vänner däremot hade väldigt fullt upp under den perioden jag skulle flytta. Med det i bakhuvudet var det smidigast att anlita ett företag som detta för att slippa sköta flytten helt på egen hand. Nu i efterhand kan jag verkligen säga att det var ett riktigt bra val att anlita dem, hela flytten kändes mycket smidigare och lättare än vad jag hade trott. De hjälpte mig med mycket, både med transporten och med flyttstädningen. Med tanke på att jag fick så bra hjälp som gjorde min flytt smidigare kan jag verkligen rekommendera er att anlita dem för flytthjälp i Stockholm när ni själva flyttar också.