Jag är plåtslagare till yrket

Hejsan alla i Karlskoga och välkommen åter till min blogg och idag ska jag berätta att jag arbetar som plåtslagare och trivs mycket bra med detta yrke. Som plåtslagare är det många olika sysslor jag har och jag måste erkänna att det aldrig blir långtråkigt. I går var jag hos en kund och satte upp hängrännor och i morgon ska jag till en annan kund i utkanten av Karlskoga och fixa i ordning ett plåttak. Det är brist på kunnigt yrkesfolk så kan jag väcka ert intresse för att bli plåtslagare kan ingen bli gladare än jag och kanske att även ni känner er nöjda och glada om ni väljer att utbilda er till plåtslagare? Ni måste rikta in er på att plugga, det är mycket praktiska ämnen men även en del teori.

Senaste nyheterna om plåtslagare:

Jag tittar på en bild av en plåtslageributik där jag säljer mina varor. Om du vill bli upplyst om de senaste nyheterna måste du se den här korta videon om tips och tricks för plåtslagare. Du kan få tag på högkvalitativa verktyg borta i vår verktygsbutik. Allt det bästa för nu! Länken finner ni inne på mitt konto på Facebook och har ni inte skickat vänförfrågan så gör det nu, för denna video bara måste ni se. Bra yrkesfolk vet hur man hanterar kunder och säger aldrig nej till en kund. Tveka inte och skicka din förfrågan till något företag i närheten av dig. Du bör följa mig på Twitter för fler användbara uppdateringar. Jag hoppas att vi blir kollegor inom några år och jag lovar att jag kommer att göra vad jag kan för att svara på alla frågor och funderingar som kan komma upp till ytan när ni går er utbildning.