Min lägenhetsrenovering

Vad roligt att ni har kommit hit, välkomna ska ni vara! Äntligen har jag fått min lägenhet renoverad, och det var inte en dag för tidigt. Jag bor i en bostadsrätt och det ligger på mitt eget ansvar att renovera, men allting kostar pengar och jag har inte haft råd att rusta upp lägenheten innan nu. Jag fick lite extra klirr i kassan när jag bytte jobb och höjde lönen med några tusen i månaden, och då var det läge att investera i en renovering och jag vände mig till en byggfirma i Helsingborg som heter Jepla Bygg & Trädgård. 

Jag är så glad över att de genomförde den här renoveringen utifrån mina önskemål och behov och också för att det inte kostade en förmögenhet. Jag är lite om mig och kring mig så jag gjorde så att jag hörde av mig inte bara till denna byggfirma i Helsingborg, utan till en 3-4 stycken, och den firma som gav bäst intryck och ett kostnadsförslag som slog de andra firmorna var Jepla Bygg & Trädgård, så då föll valet på dem. Jag kollade även upp företaget och allting var seriöst, och tidigare kunder hade inte haft någonting att klaga på så jag var helt trygg i val av företag.  

I den här bloggen tycker jag om att dela med mig till er om lite av varje och ibland ger jag en del tips och råd, och nu tänker jag att om det är någon av er som behöver komma i kontakt med en byggfirma här i Helsingborg så borde ni höra av er till denna firma. Om det här är en firma som låter intressant för er så kan ni redan efter att ni läst det här inlägget klicka er vidare in till deras hemsida och dyka ner där och få reda på mer.