Pigga upp dig med en ansiktsbehandling

Hej och god morgon på er alla den här fredagen. Det är så roligt att ni intresserar er för mitt liv här i Borås. Solen skiner, inte ett moln så långt ögat kan se och livet är näst intill fantastiskt! Det stämmer inte att det alltid regnar i Borås. Jag har haft problem av och till med torr hy och ett ansikte utan lyster. Men nu har jag fått en så otroligt bra ansiktsbehandling i Borås, på ett företag som heter Amazonit Friskvård, och så fräsch och snygg som jag är nu vet jag inte om jag någonsin har varit förut.  

Jag jobbar som sekreterare och sitter framför en dator hela dan och skriver. Jag har tidigare berättat för er om mitt jobb här på bloggen, och det är väl inte omöjligt att jag kommer att berätta om det igen eftersom det är ett spännande yrke och nu när det börjar bli ett bristyrke skulle det vara roligt om jag kunde locka nån till att bli just sekreterare! Däremot så är det inte alls bra att sitta framför en datorskärm hela dagarna, för det påverkar huden. Jag kan förstås inte bevisa det vetenskapligt, att det är någon stålning i datorn som påverkar huden, men jag tror att det måste vara så, därför vill jag tipsa er alla som sitter framför en dator att gå på en ansiktsbehandling i Borås på Amazonit Friskvård. Sedan kunde det förstås vara bra för er andra, som av andra orsaker hade tyckt att det vore bra med en ansiktsbehasndling i Borås, att få till Amazonit Friskvård. Ni kan välja mellan att få två olika behandlingar, lermask-eller Galvanic spa ansiktsbehandling, det beror lite på hur förutsättningarna och behoven ser ut just för dig och din hy. Nu ska jag inte prata på längre, plikterna på kontoret kallar.